TIGRE D’AIGUA YANG – FENG SHUI 2022

TIGRE DE AGUA 2022- Art27 Feng Shui

 

Tigre d’aigua yang 2022

El dia 4 de Febrer de 2022 comencem l’any solar del Tigre d’Aigua Yang o Ren Yin

Enguany es caracteritza per ser un any summament enèrgic i transformador per a tots nosaltres. El Tigre és l’animal o més aviat dit és l’energia més àgil i dinàmica de totes. Aquesta energia ens empeny al creixement, al desenvolupament i a la renovació constant deixant enrere  l’estancament.

El binomi del Tigre d’Aigua Yang  dona inici a un nou cicle de 12 anys i durant els pròxims 12 mesos d’enguany veurem l’energies dels pròxims 12 anys. Posa atenció al llarg d’aquests 12 mesos perquè això serà un indicatiu de com estaràs en els pròxims 12 anys de la teva vida.

El Tigre d’Aigua Yang és una energia espiritual que ens convida a l’observació de la nostra pròpia consciència i als  nostres estats d’ànim per a indagar i reflexionar sobre ells.

És un any per a anar cap a dins, cap a la nostra essència, per a buscar-nos a nosaltres mateixos, autoobservar-nos i  adquirir  autoconeixement. Aquest nou cicle ens obre la porta perquè practiquem l’amor, l’empatia i deixem de costat les nostres diferències.

Vibrar alt i connectar amb l’espiritualitat per a trobar la nostra pròpia veritat. Enguany observa el que t’envolta i analitza si és del teu grat o no. Practica el sentir i comença a deixar anar el que ja no vibra amb tu.

Estrelles voladores anuals 2022

Una altra de les claus per a alinear-te correctament amb l’energia de l’any 2022 és practicant i usant les energies anuals presents en el teu espai personal, usant el Feng Shui.

En aquest vídeo trobaràs molta informació útil, on a més a més d’adoptar l’actitud correcta al llarg de l’any  també puguis aprofitar el teu entorn i carregar-te de la millor energia per a aquest 2022.

ESTRELLAS VOLADORA 2022- TIGRE DE AGUA - Art27 Feng Shui

Els sectors més favorables d’aquest 2022 són el Nord-est, el Sud-est, el Sud, el Nord-oest i el Nord. En el vídeo trobaràs informació específica per a millorar la teva carrera professional, el teu negoci, les teves relacions o la teva salut.

Tria bé i posiciona’t correctament per a activar l’energia de l’espai amb la teva presència.

Etiquetes #2022fengshui, #2022tigredeagua, #AñoNuevo2022, #art27fengshui, #asesoriafengshui, #bazi, #consejosfengshui, #cursofengshui, #decoracionfengshui, #decoracionhogar, #energiapositiva, #estrellasvoladoras, #estrellasvoladoras2022, #estrellasvoladorastigredeagua2022, #fengshui, #fengshui2022, #fengshuianual2022, #fengshuiclasico, #fengshuistyle, #qimendunjia, #qmdj, #tips2022fengshui, ArquitectodeSueños, decoración, ElsecretoLlegoamivida, lidiaart27, Masterpaola, RinconMagicoDeMonica
Compartir