estudis feng shui vivenda

Desitges una vida més pròspera, saludable i feliç?

La qualitat de l’energia de l’entorn vital és una peça clau en la viva de qualsevol persona. Viure en un entorn harmònic beneficia en molts aspectes a tots els usuaris d’un mateix espai.

La finalitat d’un estudi de Feng Shui és harmonitzar i potenciar els aspectes positius d’una vivenda perquè l’energia flueixi correctament, proporcionant així una vida més agradable, pròspera i feliç a tots els ocupants.

Aquesta disciplina ens permet fusionar l’art de la ubicació i el factor temporal. És a dir, ens permet estar en el lloc adequat en el moment oportú, proporcionant així l’impuls necessari i per avançar cap als objectius marcats.

Cada consulta es única i exclusiva. Realitzem estudis totalment personalitzats analitzant les dates de naixement de cada persona per ubicar-la en el lloc més adequat segons les seves característiques personals.

Utilitzem les fórmules del Feng Shui clàssic i altres tècniques complementàries com la geobiologia, la geocromoteràpia i el TRE per profunditzar i precisar en l’anàlisi d’alguns estudis.

En què et podem ajudar?

  • Canvis en la vivenda actual
  • Reformar el teu espai
  • Seleccionar una nova vivenda
  • Projectar una nova llar

Ens adaptem a tu

Estudi amb informe
Visita presencial + Anàlisi propietat + Entrega informe + Resolució dubtes
Estudi sense informe
Visita presencial + Anàlisi propietat + Entrega plànol amb anotacions + Resolució dubtes
Estudis a distància Per Skype

Posa’t en contacte, demana pressupost

Aprèn la tècnica del Feng Shui

La millor manera d’experimentar els beneficis del Feng Shui es estudiant com funciona i posant-ho en pràctica a la teva vida quotidiana.

Aquest curs t’ofereix la oportunitat de prendre consciència de la influència que exerceix l’espai a la teva vida. Treballem de manera teòrica i pràctica sobre el teu cas particular.

Duració: 7 hores
Requisits: No són necessaris coneixements previs.
Material: S’entrega dossier teòric-pràctic
Dates programades (+info).