arquitectura interiorismo feng shui

T’agradaria aportar un servei extra als teus clients?

Ets arquitecte, interiorista, decorador, agent immobiliari o constructor?

Vols aportar un valor afegit als teus projectes o als dels teus clients i contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones?

A Art27 treballem en col·laboració amb professionals, de diferents àmbits, aportant els nostres coneixements en aquesta ciència mil·lenària. Integrem el Feng Shui en projectes d’obra nova, reformes, decoració d’interiors i disseny de jardins, per crear ambients més sans i respectuosos amb el ser humà.

T’ajudem a crear projectes harmònics, saludables i plens de vida 

Ens adaptem cada professional i treballem en cada projecte de manera paral·lela revisant tots els plànols i aportant la perspectiva del Feng Shui de manera professional.

Posa’t en contacte i t’informarem

Tallers

Aquest curs de Feng Shui t’ofereix la oportunitat de prendre consciència de la influència subtil que els espais exerceixen sobre la vida de les persones i t’aportarà recursos pràctics per la seva aplicació en els projectes de reformes o de nova construcció.

El taller engloba teoria i pràctica. La primera part és una introducció bàsica al món del Feng Shui i la segona és el diagnòstic pràctic del cas que es vulgui analitzar.

Durada: 7 hores
Requisits: No són necessaris coneixements previs
Material: S’entrega dossier teòric-pràctic
Abans del curs: Vídeo tutorial previ al curs
Dates programades