lidia serret feng shui

Hola sóc la Lídia!

I aquesta és part de la meva història…

Sempre que miro enrere en el temps per veure el meu recorregut professional em venen a la ment uns records molt dolços i tendres de la meva infància. Recordo com de ben petita, amb cinc anys, m’agradava experimentar i transformar el meu espai. Aleshores el meu radi d’acció era la meva habitació; aquell joc despertava en mi la capacitat de sentir i percebre diferents sensacions en el meu camp experimental.

De més gran, estudiant disseny d’interiors, una inquietud interna que emergia de dins meu, m’impulsava a qüestionar-me i a buscar quina era l’objectiu final de la creació dels espais.

Va ser aleshores quan va caure un llibre de Feng Shui a les meves mans. De cop i volta tot va cobrar un nou sentit, les peces del trencaclosques començaven a enllaçar-se i vaig poder entendre d’on provenien les meves inquietuds i els impulsos d’infantesa. Aquell llibre em va obrir les portes a un nou món, un món que em permetia crear espais més harmònics i respectuosos per els éssers humans.

I així va ser com va néixer Art27 Feng Shui, un estudi especialitzat en la creació d’espais saludables per millorar la qualitat de vida de les persones.

Per mi el Feng Shui és més que una tècnica, és un estil de vida, que em permet viure amb més consciència amb el meu entorn i amb totes les persones que m’envolten.

I el meu desig és poder compartir aquests coneixements amb tu!

T’animes?