FENG SHUI MAIG 2022

Estrelles voladores Maig 2022 – Si Yi

En aquest article -vídeo  trobaràs tota la informació i consells Feng Shui de les estrelles voladores per a aquest mes.

El mes de Maig és el mes del Si Yi, serp de fusta yin i comença el dia 5 de Maig i acaba el 5 de Juny, segons el calendari xinès del 2022.

En el cas que siguis nou en la pràctica del Feng Shui a continuació t’explico breument què són i com pots utilitzar les estrelles voladores o estrelles volants en el teu espai.

 

Estrelles voladores fixes i temporals

Les estrelles voladores són codis numèrics que ens ajuden a identificar la qualitat del chi ambiental en els espais que habitem.

Existeixen les estrelles voladores fixes i les estrelles voladores temporals. Les estrelles voladores fixes són diferents per a cada espai i/o habitatge i s’analitzen a través del Feng Shui clàssic. Les estrelles temporals en canvi, entren i surten dels nostres espais i són les mateixes per a tothom. Les 9 estrelles voladores desplacen a través del magnetisme terrestre i ens arriben a través de les orientacions cardinals.

Amb el pas del temps les estrelles es mouen i es reubiquen dins dels nostres espais seguint un patró energètic i per aquest motiu podem fer anàlisi amb anticipació i podem interpretar l’energia de les estrelles volants.

Practica el Feng Shui amb les estrelles voladores de maig 2022

T’agradaria aprendre i practicar amb l’art del Feng Shui activant i potenciant l’energia del teu espai?

Et convido que miris aquest vídeo i que identifiquis quin és el sector que té l’energia més adequada per a tu en aquest moment.

Què necessites en aquest moment, salut, més diners, millorar una relació, creativitat o concentració?

Mira el vídeo i descobreix en què et poden ajudar les estrelles voladores aquest mes maig de 2022

Estrelles voladores Maig 2022

Estrelles voladores perquè serveixen?

Les estrelles ens ajuden a identificar on estaran les millors combinacions energètiques per a cada any i mes. També ens ajuden a identificar on és millor no posar energia ni atenció. És per aquest motiu que l’estudi de les estrelles voladores ens serveix com a sistema de pre-visó.

Les voladores anuals combinen amb les voladores mensuals ens ajuda a identificar on es troben les aliances favorables i on les desfavorables.

D’aquesta manera els professionals del Feng Shui ens podem anticipar als moviments i activar o neutralitzar l’energia durant l’any o el mes en curs.

En els sectors on hi ha bones combinacions posarem més atenció energia i presència; i en els sectors on es trobin les combinacions desfavorables posarem menys energia per a neutralitzar els seus efectes.

T’animes a practicar i a experimentar?

Etiquetes ART 27 FENG SHUI, Astrología mayo, Astrología mayo 2022, Bazi Mayo, estrellas voladoras, estrellas voladoras 2022, Estrellas voladoras mayo 2022, Feng shui, Feng Shui Mayo 2022, lidia art 27, Serpiente de madera yin
Compartir