FENG SHUI JUNY 2022

Estrelles voladores Juny 2022 – Bing Wu

En aquest article -vídeo  trobaràs tota la informació i consells Feng Shui de les estrelles voladores per a aquest mes.

El mes de Juny és el mes del Bing Wu, Cavall de foc yang i comença el dia 6 de Juny i acaba el 7 de Juliol segons el calendari xinès del 2022.

En el cas que siguis nou en la pràctica del Feng Shui a continuació t’explico breument què són i com pots utilitzar les estrelles voladores o estrelles volants en el teu espai.

Estrelles voladores fixes i temporals

Les estrelles voladores són codis numèrics que ens ajuden a identificar la qualitat del chi ambiental en els espais que habitem.

Existeixen les estrelles voladores fixes i les estrelles voladores temporals. Les estrelles voladores fixes són diferents per a cada espai i/o habitatge i s’analitzen a través del Feng Shui clàssic. Les estrelles temporals en canvi, entren i surten dels nostres espais i són les mateixes per a tothom. Les 9 estrelles voladores desplacen a través del magnetisme terrestre i ens arriben a través de les orientacions cardinals.

Amb el pas del temps les estrelles es mouen i es reubiquen dins dels nostres espais seguint un patró energètic i per aquest motiu podem fer anàlisi amb anticipació i podem interpretar l’energia de les estrelles volants.

Practica el Feng Shui amb les estrelles voladores de Juny 2022

T’agradaria aprendre i practicar amb l’art del Feng Shui activant i potenciant l’energia del teu espai?

Et convido que miris aquest vídeo i que identifiquis quin és el sector que té l’energia més adequada per a tu en aquest moment.

Què necessites en aquest moment, salut, més diners, millorar una relació, creativitat o concentració?

Mira el vídeo i descobreix en què et poden ajudar les estrelles voladores aquest mes Juny de 2022

Estrelles voladores Juny 2022

Estrelles voladores perquè serveixen?

Les estrelles ens ajuden a identificar on estaran les millors combinacions energètiques per a cada any i mes. També ens ajuden a identificar on és millor no posar energia ni atenció. És per aquest motiu que l’estudi de les estrelles voladores ens serveix com a sistema de pre-visó.

Les voladores anuals combinen amb les voladores mensuals ens ajuda a identificar on es troben les aliances favorables i on les desfavorables.

D’aquesta manera els professionals del Feng Shui ens podem anticipar als moviments i activar o neutralitzar l’energia durant l’any o el mes en curs.

En els sectors on hi ha bones combinacions posarem més atenció energia i presència; i en els sectors on es trobin les combinacions desfavorables posarem menys energia per a neutralitzar els seus efectes.

T’animes a practicar i a experimentar?

Etiquetes ART 27 FENG SHUI, Astrología Junio 2022, Bazi junio 2022, Bing Wu, Caballo de fuego yang, Estrellas voladoras junio 2022, Feng shui, Feng Shui junio 2022, lidiaart27
Compartir