FENG SHUI NOVEMBRE 2021

ESTRELLAS VOLADORAS NOVIEMBRE 2021

Estrelles voladores novembre 2021  – Ji Hai

Estrelles voladores novembre 2021. En aquest article -vídeo  trobaràs tota la informació i consells Feng Shui de les estrelles voladores per a aquest mes.

El mes d’Octubre és el mes del Ji Hai, el porc de terra yin i comença el dia 7 de Novembre i acaba el 6 de desembre, segons el calendari xinès del 2021.

En el cas que siguis nou en la pràctica del Feng Shui a continuació t’explico breument què són i com pots utilitzar les estrelles voladores o estrelles volants en el teu espai.

ESTRELLAS VOLADORAS NOVIEMBRE 2021 - Art27 Feng Shui

Estrelles voladores fixes i temporals

Les estrelles voladores són codis numèrics que ens ajuden a identificar la qualitat del chi ambiental en els espais que habitem.

Existeixen les estrelles voladores fixes i estrelles voladores temporals. Les estrelles voladores fixes són diferents per a cada espai i/o habitatge i s’analitzen a través del Feng Shui clàssic.Les estrelles temporals en canvi, entren i surten dels nostres espais i són les mateixes per a tothom. Les 9 estrelles voladores desplacen a través del magnetisme terrestre i ens arriben a través de les orientacions cardinals.

Amb el pas del temps les estrelles es mouen i es reubiquen dins dels nostres espais seguint un patró energètic i per aquest motiu podem fer anàlisi amb anticipació i podem interpretar l’energia de les estrelles volants.

Practica el Feng Shui amb les estrelles voladores de Novembre 2021

T’agradaria aprendre i practicar amb l’art del Feng Shui activant i potenciant l’energia del teu espai?

Et convido que miris aquest vídeo i que identifiquis quin és el sector que té l’energia més adequada per a tu en aquest moment.

Què necessites en aquest moment, salut, més diners, millorar una relació, creativitat o concentració?

Mira el vídeo i descobreix en què et poden ajudar les estrelles voladores aquest mes de novembre 2021.

Estrelles voladores Novembre 2021

Estrelles voladores perquè serveixen?

Les estrelles ens ajuden a identificar on estaran les millors combinacions energètiques per a cada any i mes. També ens ajuden a identificar on és millor no posar energia ni atenció. És per aquest motiu que l’estudi de les estrelles voladores ens serveix com a sistema de pre-visó.

Les voladores anuals combinen amb les voladores mensuals ens ajuda a identificar on es troben les aliances favorables i on les desfavorables.

D’aquesta manera els professionals del Feng Shui ens podem anticipar als moviments i activar o neutralitzar l’energia durant l’any o el mes en curs.

En els sectors on hi ha bones combinacions posarem més atenció energia i presència; i en els sectors on es trobin les combinacions desfavorables posarem menys energia per a neutralitzar els seus efectes.

T’animes a practicar i a experimentar?

Summary
FENG SHUI NOVIEMBRE 2021
Article Name
FENG SHUI NOVIEMBRE 2021
Description
▶️ Feng Shui estrellas voladoras Noviembre 2021. En el siguiente artículo te voy a explicar cómo utilizar las estrellas voladoras en noviembre
Author
Compartir