El millor estudi de Feng Shui és el que es realitza des de l’inici d’una nova construcció o reforma. Tant en els projectes d’obra nova com en les reformes és altament recomanable la guia i l’assessorament d’un consultor professional de Feng Shui.

El nou projecte afectà a la salut, al benestar i a la felicitat de tots els seus ocupants. El principal objectiu que ens marquem a l’hora de projectar i reformar és crear un flux d’energia fluït i equilibrat que nodreixi adequadament a tots els seus integrants.

Oferim consells específics sobre la millor ubicació i orientació de la porta principal, la ubicació de les àrees actives i les àrees de descans, les millors estances i orientacions per cada membre de la família, la situació més adequada dels lavabos i trasters. I en el cas de les vivendes unifamiliars també especifiquem la millor ubicació de la piscina i artefactes aquàtics.

Treballem conjuntament amb l’arquitecte o l’interiorista que hagis contractat per tal de dissenyar la millor distribució de l’espai.

Integrant arquitectura, interiorisme i les pautes harmòniques del Feng Shui en les reformes s’aconsegueixen resultats que incideixen directament en la qualitat de vida de les persones.

L’estudi de Feng Shui d’una reforma o nova construcció es porta a terme mitjançant l’anàlisi de diferents fórmules i sistemes:

San He
San Duan
Iuan Kong (Da Gua i Les Estrelles Voladores)
Ba Zhai (les vuit mansions)
El BaZi (Els quatre pilars del Destí)
ZeRi – Selecció de dates
Shui Fa (mètodes de agua)

Demanar Pressupost

Què es necessita per fer un Estudi de Feng Shui en una reforma:

  1. Plànol de la propietat a escala
  2. Dates de naixement dels ocupants
  3. Data construcció, si es té.
  4. Objectius de la consulta

 

Testimonis particulars                 Estudis On line                    Cursos                        Pressupost

 

error: Content is protected !!