Art 27 Feng Shui

 

En algun període de la teva vida has pogut experimentar la sensació de que els vents bufen a favor teu?

O de que la teva vida flueix amb facilitat i sense esforç?

O d’haver estat en el lloc adequat en el moment més oportú?

 

 

Segurament que sí,

però també hauràs experimentat el costat oposat a aquesta situació, perquè la vida es composta de moments agradables però també existeixen moments difícils. Es en aquests últims on el nostre entorn més immediat adquireix un paper summament important les nostres vides.

Amics, familiars i inclús els veïns són recursos humans valuosos en aquests moments però també els nostres espais vitals es poden convertir en una peça importantíssima per superar els obstacles i les dificultats que la vida ens aporta.

En què et pot ajudar el Feng Shui?

El Feng Shui és l’art de crear harmonia entre els espais i les persones. La finalitat d’un estudi és potenciar i harmonitzar les energies de l’hàbitat per beneficiar a tots els seus ocupants, ajudant-los a aconseguir els seus objectius

Mitjançant l’anàlisi de la vivenda o negoci, prendràs consciencia del gran impacte que exerceix l’entorn i aprendràs a treure-li el seu màxim rendiment. El Feng Shui és una eina que t’aporta autoconeixement i et permet avançar en la realització personal.

L’harmonia de l’entorn la aconseguim a través d’una bona distribució dels mobles, els objectes i la correcta ubicació de cada ocupant en el seu propi espai. Analitzem els materials, les formes i els colors utilitzant les pautes harmòniques de Feng Shui, per aportar equilibri i harmonia a tots els usuaris de l’espai.

Cada consulta és única i exclusiva, es realitzen càlculs específics per tots els ocupants i l’espai estudiat. Mitjançant la consulta s’analitzen tots els sectors i s’informa de com aprofitar al màxim els aspectes favorables i a neutralitzar o evitar els desfavorables.

Els canvis proposats s’adapten al moment i a l’estil de cada persona ja que el Feng Shui no és ni una moda ni una tendència decorativa.

Testimonis

 

Testimoni Rosa Maria art27 Feng Shui

Família Fernández Verge

En el pis anterior ens havia aconsellat una assessora de feng shui i, en canviar-nos a la casa, teníem clar que volíem demanar consulta per harmonitzar-la, ja que vivim moltes hores en ella. Buscant per internet "feng shui girona" vam trobar a la Lídia i, parlant amb ella, vam saber que, tenint coneixement i experiència en el feng shui occidental, ella treballa més profundament en el feng shui clàssic. Això vol dir, resumidament i simplificant molt, que es centra en què cada cosa estigui al seu lloc i no es deté tan en el tema colors i elements decoratius. El nostre tracte amb la Lídia ha estat exquisit, i proper; ens ha sorprès gratament la seva implicació en trobar una solució per a l'habitació de les nenes, ja que era complicada, i altres reptes que tenia la casa. D'haver-ho sabut abans, haguéssim fet amb ella l'estudi geobiològic, ja que el vam encarregar a una altra empresa especialitzada i ens va sortir molt més car. La Lídia està preparada per fer-ho i és més assequible. Ha estat un plaer, i molt profitós, haver-la conegut. M'agradarà seguir-la

Vacances a S’Agaró

Aquesta primavera, en plena reforma de les oficines de la nostra empresa (Vacances a S’Agaró), hem conegut a la Lídia (Art 27) i, amb ella, tot un món nou per nosaltres. Tot i que les obres del despatx ja estaven començades, no vam dubtar en demanar-li la seva col·laboració, sense saber molt bé on ens “ficàvem”. Les seves aportacions ens han suposat un nou coneixement de l’espai, de les seves potencialitats, també de nosaltres mateixes, les dinàmiques de les relacions personals entre nosaltres, amb els clients,… Ens ha fet descobrir una nova dimensió del nostre negoci que era totalment desconeguda per a nosaltres. El tracte amb la Lídia des d’un principi ha estat molt agradable, fàcil i molt transparent. Ens hem sentit acompanyades en tot moment i ens ha facilitat idees i solucions que poguéssim materialitzar i adaptar a la nostra realitat. Molt agraïdes d’haver-te trobat, Lídia i amb ganes de continuar treballant amb tu!!

feng shui vivenda particular

Noe Rodríguez

Ens acabàvem de comprar una casa i estava buscant un professional de Feng Shui per fer l'estudi a la nova casa. Una amiga em va passar el telèfon de la Lídia i m'hi vaig posar en contacte. El dia de la visita li vaig explicar com volia organitzar l'espai. La meva inquietud principal eren les habitacions dels nens, perquè em preocupava que hi haguessin corrents d'aigua i volia que fossin harmòniques i òptimes pel descans dels nens. La Lídia ens va fer un estudi exhaustiu de la orientació de la casa i de les habitacions. Va mirar les  energies, les possibles corrents d’aigua i ens va oferir millores i recomanacions tot seguint les nostres necessitats. Un cop realitzat l'estudi ens va entregar un informe escrit molt detallat amb totes les propostes. Em quedat molt contents amb el seu tracte proper, amable i la seva professionalitat.

Judit Bau

"El meu objectiu amb la consulta de Feng Shui era millorar el benestar i l'harmonia de casa. Em vaig posar en contacte amb l'estudi d'Art27 per portar a terme els canvis que fossin necessaris. Al llarg de la  consulta, la Lídia va analitzar l'espai i va observar tots els detalls. Em va despertar molta curiositat per tot el que feia. En tot moment va tenir present millorar el nostre benestar inclús el del gat de la família. Després de la visita vaig anar realitzant tots els canvis proposats i de seguida es va notar més harmonia, tranquil·litat i benestar. Estic molt contenta d'haver-ho fet."

testimoni Feng Shui art27

María Varela

“Quan vaig conèixer a la Lídia, la meva vida estava estancada i necessitava fer canvis. Feia un any que m'havia instal·lat en una casa de lloguer i no la tenia molt arreglada. No li donava importància al meu entorn. En aquell moment treballava moltes hores i només anava a casa per dutxar-me i dormir. Ella em va oferir la seva ajuda realitzant un estudi de Feng Shui per posar ordre i direcció a la meva vida. Durant la visita vaig començar a prendre consciencia del meu espai i com m'estava influïnt negativament en la meva salut, la feina i en les relacions personals. La Lidia em va ajudar a organitzar el meu espai vital i la meva vida va començar a sincronitzar-se. Vam treballar juntes i vam transformar tots els espais donant-los un ús específic, una funció per cada habitació. Tot va començar a fluir i avui estic entusiasmada i sorpresa de com ha canviat la meva vida. Ara entro a casa meva i visito tots els espais i en especial la sala de reflexologia. Em sento connectada amb el meu entorn perquè està viu i forma part de mi. Mica en mica, després de l'estudi, vaig anar assolint tots els meus objectius. Estava en llista d'espera per una operació de cadera i em van passar a la llista d'intervencions prioritàries, aconseguint així ser operada abans de temps. Vaig aconseguir vendre una casa que feia temps que estava a la venda amb l'ajuda del Feng Shui i Home Staging (decoració per la fer atractiva la casa). I em varen començar a sortir clients per fer el que realment tenia ganes de fer, reflexologia. Estic molt agraïda a la Lídia per la seva dedicació, el seu interès i l'amor amb que fa la seva feina.”

Gràcies per la vostra confiança

Consultes de Feng Shui presencials a tot Catalunya

Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona

error: Content is protected !!