Als inicis dels anys vuitanta la cultura occidental va obrir camí a l’art del Feng Shui per la porta de la decoració dels espais. Va ser un punt de partida per on es van anar introduint els conceptes d’harmonia, ordre i benestar personal mitjançant la decoració. La cultura oriental va anar penetrant a les nostres vides des de diferents angles fins que s’ha fet un lloc en el nostre dia a dia.

El Feng Shui és un art que té molta profunditat l’acció i la decoració és la última pinzellada que s’aplica després d’haver fet un estudi a una propietat residencial o comercial.

Tots els estudis que realitzem són personalitzats perquè adaptem les solucions a cada espai, a cada  persona i a tots els gustos i tendències decoratives.

Oferim la possibilitat de fer estudis de Feng Shui basats en la decoració. Són estudis que es poden fer després d’haver finalitzat una consulta complerta o bé realitzant un estudi més superficial on s’analitza la propietat globalment sense profunditzar en alguns aspectes.

Opció 1

Aquesta opció està adreçada a les persones que ja han fet un estudi complert i que desitgen decorar la seva nova llar o redecorar-la després d’haver fet una reforma integral. Aquest serveis engloba els següents aspectes:

– Anotacions sobre el plànol dels elements importants de la decoració
– Seguiment a distància del procés decoratiu
– Personal Shoper (opcional)

Demanar pressupost

 

Opció 2

Aquesta opció és per aquelles persones que desitgen redecorar la seva llar, fer-li un canvi d’imatge mitjançant la decoració. El servei engloba els següents punts:

– Entrevista telefònica
– Visita presencial o virtual de l’espai, mitjançant vídeo i fotos
– Lectura graus orientació de la propietat amb de la brúixola
– Anàlisi carta natal del espai
– Anotacions decoració sobre el plànol
– Personal Shoper (opcional)

Demanar pressupost

 

Testimonis particulars                 Estudis On line                    Cursos                        Pressupost