Art 27 col·labora amb professionals de diferents sectors. Integrem creativitat, intuïció i coneixements tècnics, que ens permeten treballar en col·laboració amb un ampli mercat.

Arquitectes  i Interioristes
Moltes persones desitgen introduir els principis del Feng Shui en els projetes de reforma i noves construccions. A Art 27 treballem en col·laboració amb  arquitectes i interioristes per aportar els nostres coneixements en l’art del Feng Shui.

Botigues de decoració
Cada vegada són més les persones que busquen assessorament a la hora de decorar les seves cases amb Feng Shui. Oferim els nostres serveis a les botigues que desitgin realitzar estudis personalitzats de decoració amb Feng Shui.

Agents immobiliaris
Treballem amb col·laboració amb agents immobiliaris per transformar i embellir les propietats que estan a la venda. Fem els espais més atractius aplicant el Feng Shui i Home Staging aconseguint així vendre i llogar més ràpidament qualsevol propietat. També ajudem a seleccionar al client final les cases, apartaments i locals comercials que tenen les millors perspectives de futur.

Professionals de la salut
El nostre treball està íntimament vinculat amb el sector del benestar. En moltes ocasions donem conferències i cursos de formació en centres de salut i/o creixement personal.

error: Content is protected !!