Quan és recomanable realitzar un estudi de Feng Shui

Millorar la salut, les relacions, els diners o aconseguir una vida més plena i feliç pot ser un motiu per sol·licitar l’ajuda d’un professional en l’art del Feng Shui. Sempre és una bona ocasió per equilibrar i harmonitzar espais, però existeixen moments claus, en la vida de les persones, en les que és molt recomanable sol·licitar un estudi complert.

Els trasllats, tant en particulars com en empreses. La nova distribució, els colors, la llum i la funció de cada espai són varis aspectes que es tenen en compte en un estudi Feng Shui.

Abans de comprar o llogar una vivenda, analitzem els punts favorables i els desfavorables. En el cas d’espais compartits es pot realitzar l’estudi en una àrea o zona determinada.

A la hora de seleccionar un local comercial, despatx, o nau industrial per empedre un negoci. Les característiques del local ajuden a enfocar els negocis cap a l’èxit o cap al fracàs. Un estudi de Feng Shui és altament recomanable en aquest punt.

En la projecció d’una Vivenda d’obra nova. La guia i l’assessorament d’un Consultor de Feng Shui aporta molts punts importants que s’han de tenir en compte en el desenvolupament del nou projecte. El millor estudi de Feng Shui és el que es realitza des de l’inici d’una nova construcció.

Abans d’una reforma, canvi d’imatge o decoració interior. Es poden aconseguir resultats altament satisfactoris utilitzant les pautes del Feng Shui. Tenim en compte les necessitats i inquietuds dels clients per transformar els ambients en espais harmònics i funcionals, on l’energia flueix de forma favorable.

 

art27.es

Compartir
error: Content is protected !!